U bent hier: home / ons kantoor
 
Ons kantoor
 
Historiek
Adviesbureau Waterloos BVBA heeft reeds 35 jaar ervaring in de bank- en verzekeringssector en biedt u correcte informatie op maat.
 
 
Missie
Als onafhankelijk makelaar in verzekeringen, leningen, beleggingen, vermogens- en successieplanning kunnen we voor iedere klant een oplossing op maat bieden.
 
U heeft een nummer maar U bent nooit een nummer. We streven naar een persoonlijke service. Wij kennen u, u kent ons, waardoor we beter en sneller kunnen inspelen op uw behoeften.
 
We helpen U door het bos de bomen te zien. U wordt overstelpt door informatie en steeds meer aanlokkelijke voorstellen maar heeft er moeite mee het kaf van het koren te scheiden? Wij staan klaar om samen het aanbod te vergelijken en geven als professionals betrouwbare objectieve informatie. Zo maakt U op een degelijke basis een vrije en weloverwogen keuze.
 
Via onze nieuwe bankpartner CKV kan u tevens terecht voor schitterende tarieven op spaar- en termijnrekeningen.
 
In verzekeringen zijn we 100% onafhankelijk. We kennen het verzekeringsaanbod van veel maatschappijen, maar hebben er geen enkele binding mee. Als onafhankelijk adviseur staan we aan uw kant. We zoeken voor U een goede oplossing tegen de beste voorwaarden. Wat goedkoper lijkt, is later misschien een dure oplossing. En bij schade behartigen we uw belangen voor een vlotte en correcte regeling.
 
 
 
----------